Neskončne možnosti, ki jih ponujajo IPTV STB Nevron naprave

Neskončne možnosti, ki jih ponujajo IPTV STB Nevron naprave

Ker je YouTube drugi največji iskalnik na svetu, ki ima vsak dan več kot 500 milijonov ur videoposnetkov predvajanj na tej platformi, se uporaba videoposnetkov usmerja proti neskončnosti. Dominira v vsakodnevnem življenju in spreminja način, kako dobivamo informacije. Čudovito, že veliko več kot 50% nas gleda video posnetke na internetu vsak dan. In med nami je že več kot 90% tistih, ki svoje video posnetke in vsebine, delimo z drugimi. Sprejem dostave video vsebin je pomemben. Na ta način podjetja ostajajo produktivna, kar jim omogoča boljše sodelovanje s strankami in zaposlenimi ter da končno postanejo uspešnejša. Vse to nam je omogočeno z uporabo IPTV STB Nevron naprave.

IPTV STB Nevron naprave
IPTV STB Nevron naprave

“Tipično” delovno okolje se nenehno spreminja. Vedno več zaposlenih je nenehno na poti in delajo na daljavo. Zato je pomembno, da se podjetja prilagajo, premaknejo naprej in poskrbijo za potrebe vseh svojih zaposlenih. Sposobnost, da se mediji in video vsebine brez težav in varno pretakajo, je ključnega pomena za praktično vse ključne institucije. Še zlasti pri obdelovanju občutljivih informacij. Pričakovanje, da bodo informacije na dosegu roke, ne glede na to, kje na svetu se nahajate, narašča.

IPTV STB Nevron naprave zagotavljajo varno in brezhibno dostavo vsebin

Podjetja imajo vse večje potrebe po dostavi video posnetkov. Za različne vrste naprav, vključno z dostavo video posnetkov na pametne telefone in tablične računalnike. Vendar mnoge platforme za dostavo vsebin to omejujejo. Svet tehnologije postaja vse bolj dinamičen, tehnološka infrastruktura pa mora biti zato progresivna. Dostava videoposnetkov ne pomeni le gledanja videoposnetka, temveč tudi možnost deljenje tega videoposnetka z drugimi, komentiranje, urejanje in aktivno sodelovanje pri tem, kar ste ravnokar gledali.

Mobilne aplikacije za pretok IPTV so pomemben dejavnik. Zaposlenim omogočajo, da, ne samo varno prenesejo gradiva, temveč imajo tudi možnost komentirati, deliti in prenašati lastno vsebino. Lahko jih tudi delijo s skupinami ali posamezniki v podjetju. Koristne so tudi aplikacije na telefonu ali drugi pametni napravi, ki je varno povezana s širšo platformo za upravljanje vsebin.

Narediti vse to varno in šifrirano, je zelo pomembno. Potrebna je platforma, ki lahko podpira standard šifriranja in vrsto končne naprave.

Video, dostavljen tam, kjer ga potrebujete

Ogled videoposnetkov, predstavitev ali seminarjev, nadziranje ključnih sporočil, ki se distribuirajo. S pomočjo vaše programske opreme za pretakanje videoposnetkov in storitev, ki jih omogočajo IPTV STB Nevron naprave, je to omogočeno.

Poleg zagotavljanja digitalnih medijev mobilnim in pametnim napravam, bo organizacijam in podjetjem morda potrebno dostavljati video vsebine tudi v občutljive okoljevarstvene sisteme. To so naročniška okolja, zlasti v podjetjih in na univerzah. Zato je pomembno, da je sistem za upravljanje vsebin pravilno nastavljen, da bi lahko te naprave prenesle visoko kakovostne videoposnetke. In to na način, da to ne bi preveč vplivalo na delovanje omrežij, ki se ukvarjajo z vprašanji zakasnitev ali kakovosti videoposnetkov.

Ko gre za video platformo, je preprosto dejstvo, da večina organizacij želi zagotoviti varno dostavo vsebin v najboljši kakovosti, ki je na voljo in jih lahko uporabniki uporabljajo.