Koliko stane SEO optimizacija poročne spletne strani?

Glede na to, da so dejavnosti povezane s porokami in poročnim slavjem, ene izmed tistih dejavnosti, po katerih obstaja povpraševanje, skozi celo leto in se zato ne gre čuditi, da je ponudnikov organizacije porok, hkrati pa tudi ponudnikov spremljevalnih poročnih aktivnosti, vedno več, je spodaj podrobneje razloženik cenik za spletno optimizacijo poročnih spletnih strani.

Cena za SEO poročne spletne strani, je v prvi vrsti, odvisna od tega, katere aktivnosti SEO optimizacije, poročna spletna stran potrebuje, katere izmed njih bi lahko outsourcali, katere SEO optimizacijske aktivnosti, pa bi poročna spletna stran, opravila sama.

Cenik optimizacije poročne spletne strani, zajema:

  • analiza SEO ključnih besed
  • struktura in priprava (nove) spletne strani
  • SEO optimizacija obstoječih spletnih vsebin
  • pisanje člankov na blogu, na long tail ključne besede, s poudarkom na SEO ustreznosti
  • offsite SEO gradnja povratnih povezav
  • SEO optimizacija slikovnega gradiva
  • SEO optimizacija video vsebin

Cena posameznik postavk cenika za spletno optimizacijo poročne trgovine, se pri ponudnikih SEO optimizacije razlikuje tudi v odvisnosti od želene hitrosti izvedene spletne optimizacije, cene spremljevalnih storitev (snemanje poročnmih video vsebin, poročno fotografiranje, ipd…).

Nemalokrat je cena SEO optimizacije, odvisna tudi od predznanj poročnih agencij, ki naročajo optimizacijo spletne strani, hkrati pa tudi od dogovora o dobi sodelovanja oz. o dobi izvajanja optimizacije spletne strani.

Na poročni spletni strani Sanjski-Šopek.si, SEO optimizacijo izvajajo skupaj z ekipo SEO-Praktik, cenik spletne optimizacije pa obsega mesečno ceno 250€ na mesec, ob tem, da je v to ceno vključeno SEO mentorstvo in offsite SEO gradnja povratnih povezav. Podana cena za SEO velja v času objave tega zapisa (november 2019).

V kolikor se tudi sami zanimate za SEO optimizacijo svojih spletnih strani, bodisi, da je vaša spletna stran, povezana s poroko ali ne, vas povabimo, da obiščete povezave v tem članku, direktno na Seo-Praktik ali pa, na strani Sanjski Šopek, povprašate o zadovoljstvu glede cene in optimizacije njihove spletne strani.