Katera je najboljša storitev IPTV? Imete srečo…

Katera je najboljša storitev IPTV? No, pravzaprav imate srečo.

Kakšne sploh so prednosti in koristi Streaming TV? Najboljši ponudnik IPTV si prizadevajo zagotoviti, da so na voljo kar se da najboljše možnosti pretakanja. Zato pa smo tukaj mi, da iz svojih izkušenj, predstavimo nekaj prednosti uporabe pretočnih televizijskih storitev, ki jih morda še ne poznate.  Da jih boste kar najbolje izkoristili in se lažje odločili, katera je najboljša storitev IPTV za vas, si poglejte 5 najpomembnejših koristi, ki jih ponuja IPTV.

Katera je najboljša storitev IPTV?
Že veste, katera je najboljša storitev IPTV za vas?
Korist # 1. Resen prihranek denarja!

Ena od največjih prednosti prehoda na pretočne storitve, je prihranek stroškov. Filmi in TV oddaje na zahtevo, vas na internetu stanejo le del tistega, kar običajno sedaj plačujete ponudnikom kabelske televizije. Ne pozabite, kabelski ponudniki vam zaračunajo za vse kanale, ki jih ponujajo in ne le tistih, ki jih najpogosteje in najraje gledate. Večino od kanalov v programski shemi, pa nekako sploh ne želite gledati. Pretočni video na zahtevo vam omogoča, da s prilagajanjem programske sheme, te stroške precej znižate..

Zanimalo vas bo tudi: Ali je IPTV res v krizi?

Koristi # 2. Obdržite svoje najljubše kanale in glejte oddaje, ki si jih lahko ogledate, ko si to želite.

Na podlagi zapisanega v prejšnji točki, vam pretočne storitve omogočajo, da si še vedno lahko ogledate svoje najljubše oddaje. Lahko jih gledate, kadarkoli želite in na način, ki vam je všeč. Zaradi tega je še lažje prekiniti naročnini kabelskega ponudnika. Na voljo vam je takojšnji dostop do vaših najljubših vsebin. Takrat, ko in kje vam je to všeč. Že to je nekako dovolj, da mnogi uporabniki “prerežejo” kabel.

Koristi # 3. Prilagodljivost

Še tretja prednost je, da je pretočna TV izjemno prilagodljiva. Brez večletnih pogodb, kot je to običajno pri “velikih” ponudnikih kabelske televizije. In seveda brez strogih vezav in naročnin. Na določeno storitev ali naročnino (Netflix*, Hulu*, Amazon Prime*)se lahko prijaviti in jo tudi prekličete, kadarkoli to želite. Za preklic pa ni potrebno plačati nobenih dodanih pristojbin.

Koristi # 4. Prilagodljiva izkušnja gledanja

Ko pomislite na kabelsko televizijo, je zadnja stvar, ki si jo verjetno predstavljate, prilagojena izkušnja gledanja. In prav imate. Prikrojene izkušnje gledanja so na voljo samo pri pretočnih storitvah. Te iste storitve pretakanja, uporabljajo tudi intuitivno tehnologijo za sledenje vzorcem gledanja in samodejno priporočajo oddaje in filme, ki bi si jih morda želeli ogledati.. To je funkcija, ki je kabelska televizija ne omogoča.

Koristi # 5. Udobje gledanja televizije, ko in na način, ki vam je všeč

Gledanje televizije kadarkoli, kjerkoli in na način, ki vam je všeč, bi lahko bila najboljša stvar, ki jo je kadarkoli omogočala televizija. Pretočna televizija pa je eden od načinov, ki to omogočajo. Televizijo lahko pretakate tudi v telefon ali katero drugo “pametno” napravo. No, saj je tudi kabelska televizija je pričela omogočati to tehnologije. Toda, televizija na poti, je še vedno eno izmed boljših pretočnih orodij.

Ste že ugotovili, katera je najboljša storitev IPTV in ste pripravljeni, da prerežete kabel? Potem obiščite katerega izmed ponudnikov, kjer vam bodo z veseljem pomagali ugotoviti, kakšen je pretočni načrt, ki najbolj ustreza vašim navadam gledanja.